Основни цени:

 • Фотографски хонорар за един час – 200 лв. 

 • Всеки следващ час – 150 лв.

 • Престой – 60 лв./ час

 • Разпечатване на различни видове медии, (хартия, винил, пенокартон и др.), както и размерите на изображението се уточняват в студиото след разглеждане на мостри.

 • Видео услуги:

 • Хонорар за един час – 250 лв

 • Всеки следващ час – 200 лв.

 • Престой – 60 лв./ час

 • В ЦЕНАТА НЕ СА НАЧИСЛЕНИ ТРАНСПОРТ, ПРЕСТОЙ И ДРУГИ НЕПРЕДВИДЕНИ РАЗХОДИ

Цени за сватбена фотография:

Много двойки ме питат по телефона “Колко струва?”. Мога да отговоря кратко и бързо, но аз възприемам сватбата като нещо, към което трябва да се подходи с лично отношение. Толкова лично, колкото бихте избрали сватбена рокля, костюм, аксесоари, украса, менюто в хубав ресторант и т.н.! Вярвам, че такова събитие не се състои от отделни части, а се изгражда цялостна концепция, организирането на което е важна и отговорна задача. Аз съм фотограф, който не само регистрира празника Ви. Трябва да  предвидя точния момент, да уловя палитрата от неподправени емоции на гости и младоженци, да видя лъч светлина, случайно попаднал в центъра на дансинга и други, на пръв поглед незабележими неща. Като фокусник, който вади от ръкава си нещо познато, но  скрито за останалите. Ролята ми е да сглобя всички сюжети в една цяла история, за да може Вие, близките Ви и поколенията след Вас, да я усетят без думи. Чрез изкуството наречено фотография!

Ето затова, преди да уточним крайната цена, предпочитам с младоженците да насрочим среща и да поговорим. 

Предлагам да разгледате моето портфолио : ГАЛЕРИЯ и ако ви допадне моята работа, можете да се обадите

на тел. 0884 01 23 23, или да пишете на мейл: ekipuzunovi@gmail.com

Също можете да използвате социалните мрежи: Facebook- Фото Узунови,   Instagram – fotouzunovi

Моля за кратка информация за Вашата сватба (дата, брой гости, място, продължителност). Ще получите точна цена, съобразена с условията на сватбата ви.

 

Ориентировъчна цена за сватбена фотография:

Основната цена е 190 лв. на час. Броят на кадрите зависи от времето за което се снима. Има още няколко неща, с които съм ангажиран след сватбения ден. Преглед и селекция, синхронизиране от две и повече камери, обработка и още няколко действия. Това е важен процес, който прави продуктът завършен и удобен за ползване. 

Минималното време за заснемане на сватба е 8 часа (важи за почивните дни, официалните празници и всички петъци) за

Пловдив, Стара Загора

и околностите .

 За

София, Варна, Бургас

и други отдалечени дестинации  минималното време е минимум 10 часа. 

През зимния период и в останалите дни,  е по договаряне.

При сватби с по-голяма продължителност са предвидени приятни допълнения –  албуми, фотокниги, отпечатани и рамкирани снимки и други.

 Втори фотограф.

Клиентите често се възползват от такава услуга. Важно условие е да бъдем информирани за от продължителността, местата и датата още при заявка на основната услуга. Цената се определя индивидуално.

Сватби, които са отдалечени от основните градове курортни комплекси, шато, сред природата и други и са специфични като изискване, силно предпочитам да работя с втори фотограф.

Фотокниги.

Те са красиво допълнение към Вашите спомени! Тъй като това са луксозни изделия и са предимно ръчна изработка, отнема известно време след като сте получили обработените снимки. Предлагат се  в следните размери:

 1. 20х20 см./ 30 страници – 350 лв. 

 2. 20х25 см./ 30 страници – 390 лв.

 3. 30х30 см./ 30 страници – 450 лв.

 

Креативна следсватбена фотосесия. 

Цената е 250 лв/час.

Младоженците често предпочитат да се възползват от тази услуга. Тук  не се налага да се съобразяваме с непредвидените ситуации, трафика или други обстоятелства, които “крадат” от времето за снимки. Когато липсва напрежение, двойката се отпуска и забавлява истински, а това е предпоставка за незабравими кадри! В цената не влизат пътните разходи. Минимално време за такава  сесия е  2 часа.

Транспорт.

Цената е 0,30 лв/ километър в двете посоки, при ангажименти които го изискват. 

Нощувка.

За ангажимент, след който се налага дълго шофиране, има голям риск от пътни инциденти заради натрупаната умора. Затова е необходимо да предвидя нощувка. Цената е 80 лв. за  ситуации които го налагат. В повечето случаи младоженците вече са се погрижили за това и е чудесно ако разполагам със стая близо до събитието. Това е кофорт, който помага за съхранение на резервна техника, фото аксесоари, резервни дрехи и други неща ако възникне непредвидена ситуация. За по-отдалечени локации е необходимо да се предвиди допълнителна нощувка от предния ден.

Показване на снимки в публичното пространство. За всеки фотограф е важно да презентира своята работа. По този начин мога да покажа своя стил, да се рекламирам и да получа нови ангажименти. Въпреки че по закон имам право да подбера снимки по свой вкус, нямам против младоженците да  одобрят кои снимки да бъдат показвани. Ако желаете пълна конфиденциалност, за това ще е необходимо да се договорим допълнително.

 

Плащането може да бъде касово, в офиса ми

Стара Загора

Бул. Цар Симеон Велики 77 – север

ФОТО УЗУНОВИ

така и по банков път.

За поет ангажимент се счита при платено капаро от 30- 40 процента от стойността на услугата.